http://diybruiloft.blogspot.nl http://dediydiva.blogspot.nl/search/label/naaien http://dediydiva.blogspot.nl/search/label/tas http://dediydiva.blogspot.nl/search/label/sieraden http://dediydiva.blogspot.nl/search/label/kerstmis

Vakantiescrapbook makenIk maak mijn album altijd al tijdens mijn vakantie! Dat werkt veel prettiger dan na afloop. Natuurlijk kun je lege plekken open laten voor de foto's, om die later toe te voegen. Maar ik neem iets heel handigs mee in mijn koffer:

mijn mini-fotoprinter. Mijn Canon Selphy (al een ouder model, 't is een Marktplaatsje) heeft het formaat van een forse doos bonbons, dus kan makkelijk mee. Zo kan ik gelijk foto's afdrukken en inplakken.

Vooraf maak ik thuis altijd al een album. Dit jaar heb ik gebruik gemaakt van een schattige Hollandse boekomslag, Dutch Blue Booklet (BAZ 2354 99) van Crea Motion. Ik kocht 'm al een paar jaar geleden en al die tijd heeft dit dubbele scrapbookvel met diverse omslagjes, labeltjes en driehoekjes liggen wachten. Ik ga ook nog een omslag/insteekhoes van die lijn maken.


Als voorbereiding heb ik alvast een zelfgemaakte stempel erin gezet. Verder is het album eigenlijk nog leeg.

Dit is de binnenkaft met de eerste bladzijde. Hier komt het jaartal en waar we heen gaan. Wij blijven lekker in Nederland. Dat doen we eigenlijk al jaren en dat bevalt heel goed.

Het is mijn kleinste album sinds jaren, dus ik ben benieuwd of dit bevalt. Op YouTube heb ik trouwens een filmpje gezet met mijn laatste drie vakantie scrapalbums, en (belangrijk!) mijn tips en trucs ervoor. Neem eens een kijkje op: http://youtu.be/piXr57Ttyec


Nog even wachten... en dan gaan we. Maken jullie ook elke vakantie een scrapbook?


0 reacties:

Een reactie posten

 

Volg de DIY Diva op YouTube

Maak kennis met de Diva

Hét Nederlandse DIY blog is verhuisd naar www.diydiva.nl !

Reclame